Herinneringsmozaïek

Oeps, de delftsblauwe vaas van oma laten vallen? En niet meer te lijmen? Of nog een paar oude theekopjes uit de familie die elke keer weer in de weg staan? Maar je wilt het niet weg doen, want het draagt wel bij aan de herinnering aan die lieve oma, moeder of tante. Overweeg eens om de scherven in een herinneringsmozaïek(je) te laten verwerken, bijvoorbeeld een fotolijstje. Als je onvoldoende materiaal hebt, bijvoorbeeld maar 1 gebarsten theekopje, kan ik dat altijd aanvullen met materialen uit mijn voorraad voor een mooi eindresultaat.

Een andere vorm van een herinneringsmozaiek is het tot één geheel maken van een verzameling voorwerpen van een persoon. Bijvoorbeeld op een schaal of een vaas. Dat kan persoonlijk servies zijn, maar ook een speldje, een sierraad , een beeldje, een sleutel of om het even wat. Ook hier kan ik het aanvullen met materialen uit mijn voorraad om een mooi herinneringsobject te maken. Wil je meer weten? Neem gerust >contact met mij op.

miniDROOM

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid of een speciaal iemand ? Dan is een miniDROOMmozaiek een goed idee. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld een bijzonder voorwerpje laten verwerken. Denk aan een sierraad of een steentje van dat mooie vakantiestrand. Laat me weten welke wensen je hebt via de >contactpagina en ik maak er iets moois van.

Wil je graag zelf een miniDROOMmozaiekje maken? Kijk dan naar de mogelijkheden voor een >workshop.