MiniDROOM workshop

HET IS MOMENTEEL NIET MOGELIJK EEN WORKSHOP TE BOEKEN.

Afhankelijk van ontwerp en uitvoering kan je in ongeveer 2,5 uur jouw eigen miniDROOM maken. Met een ruime keus in kleuren en materialen, inspirerende voorbeelden en enthousiaste begeleiding zorg ik er voor dat iedereen met een mooi resultaat naar huis gaat. Voor € 20 per persoon verzorg ik deze workshop op afspraak in Den Haag voor maximaal 6 personen of in Echten (Drenthe) voor maximaal 4 personen.

Kan of wil je niet naar Den Haag of Echten komen? Wil je met een grotere groep de workshop volgen? MiniDROMEN maken kan ook prima bij jou aan de ‘keukentafel’ , op het werk of een andere locatie. Informeer naar de mogelijkheden

Ondersteuning

Je wilt zelf eenmalig een mozaïek maken voor een bepaalde plek in huis of van speciale materialen met emotionele waarde. Mozaïekcursussen passen niet in je agenda en boekenwijsheid zegt jou niks. Je bent ooit aan een mozaïek begonnen, maar weet niet goed hoe je verder moet. Waarschijnlijk heb je genoeg aan een paar goede tips & trucs om (weer) aan de slag te kunnen.

Ik kan je helpen. In een persoonlijk gesprek kun je al je vragen stellen en zoeken we samen naar oplossingen. Of we werken samen aan jouw project, totdat je (weer) alleen verder kan. Zodat je met plezier jouw mozaïek maakt met een mooi eindresultaat.

Informeer naar de mogelijkheden